Draak Brug

Picture46 Picture47

Draak Brug

De Draak Brug is een brug over de rivier de Hàn bij Da Nang, Vietnam. De Draak Brug is 666m lang, 37.5m breed en heeft zes rijstroken voor het verkeer. Het is nogal druk op de brug tijdens de dag, maar ‘s avonds ziet het er echt mooi uit.

De Oude Stad Hội An

Picture48

De Oude Stad Hội An

Hội An is gelegen aan de kust van de Zuid-Chinese Zee in de regio South Central Coast van Vietnam. De stad bezat de grootste haven in Zuidoost-Azië in de 1e eeuw.
De voormalige havenstad was een belangrijke Vietnamese handelscentrum in de 16e en 17e eeuw, waar de Chinezen uit verschillende provincies, evenals Japanners, Nederlanders en Indiase vestigden.

De stad ziet er nog steeds erg mooi en oud uit.

Paradijs Grot

Picture45 Picture44

Paradise Cave

Paradijs Grot is een grot in Phong Nha-Ke Bàng National Park, 60 km ten noordwesten van Đồng Hới stad. De Paradijs Grot is gelegen op een hoogte van 200 meter boven de zeespiegel.

Het is echt geweldig en mooi in de grot.

Keizerlijke Stad in Huế

Picture42Picture43

Keizerlijke Stad in Huế

Vandaag zijn we naar de Keizerlijke Stad in Huế geweest, het is een indrukwekkende stad om te zien. Het terrein van de Keizerlijke Stad is beschermd door versterkte muren van 2 kilometer bij 2 kilometer en omringd door een gracht. Binnen de Keizerlijke Stad is de Paarse Verboden Stad, vergelijkbaar met de Verboden Stad in Peking.

Huế was de nationale hoofdstad tot 1945 en is centraal gelegen in Vietnam.